Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ocak Perşembe puanları | Yeşim kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ocak Perşembe puanları | Yeşim kaç puan aldı?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni bölümünde Yeşim Dönmez yarışacak. Yemekleri ile yarınki finalde birincilik kazanmak isteyen genç yarışmacı, üstesinden gelebilmek adına kolları sıvayacak. Peki, Yeşim Dönmez kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ocak Perşembe puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Her anında lezzet, rekabet ve bir o kadar da eğlence olan programda bugün de bir yarışmacı kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirerek zirve mücadelesine katılacak. Zuhal Topal'ın puanlarıyla yarın 15 bin lirayı kazanmayı hedefleyen Yeşim Dönmez, rakiplerinin karşısında en iyi yemeklerle çıkmak amacında. Kendisinin performansı sabırsızlıkla bekleniyor ve gastronomi şehirlerinden biri olan Diyarbakır'dan lezzetlerin yer alacağı tahmin ediliyor. Peki, Yeşim Dönmez kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Ocak Perşembe puanları haberimizde.


Fırında sütlaç yediremezsin!

Bugün yayınlanacak olan 89. bölümde yarışacak Yeşim Dönmez'in menüsüne hafta başından bu yana en dikkat çeken isim haline gelen Can'dan eleştiri vardı. Can Özen, rakibinin menüsünde yer alan fırında sütlaç için tepki göstererek; "Bir Diyarbakırlı olarak bize fırında sütlaç yediremezsin" eleştirisinde bulundu. Bilindiği üzere Diyarbakır birçok şerbetli tatlısı ile Türk mutfağının önde gelen şehirlerinden biri.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Dönmez menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Yeşim Dönmez hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Yeşim Dönmez'e kim kaç puan verdi?

Şengül Meral:
Ayşe Alan
Can Özen:
Şengül Meral:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.