Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Aralık Salı puanları | Tuba Decedeli kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Aralık Salı puanları | Tuba Decedeli kaç puan aldı
Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'de yepyeni bir bölüm daha TV8'deki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni gününde yarışacak isim de belli oldu. Duygu İpekçi'den sonra sıra Tuba Decedeli'de. Kendisinin performansı merak konusu. Peki, Tuba Decedeli kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Aralık Salı puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in yeni günü başlıyor. Beş yarışmacının performanslarını sergilediği ve hafta sonunda 15 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verdikleri zorlu maratonun yeni gününde kendisini ispatlamak isteyen bir isim daha mutfağa girecek. Diyetisyen Duygu İpekçi'nin ardından aslen Hataylı olan Tuba Decedeli kendisine verilen sürede mutfağa girecek ve menüsünü hazırlayacak. Ardından da rakiplerinden puanlarını alarak sırasını tamamlayacak. Kendisinin yemekleri de merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor.



"Ekranlarınızı kapatmamışsınızdır umarım!"

Programın bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde boy gösterecek olan Tuba Decedeli, menüsünü sayarken; "Size özlediğiniz yemekleri yapacağım" dedi ve domates çorbasını saydı. Ardından da Zuhal Topal şoka girerek; "Televizyonlarınızı umarım kapatmamışsınızdır domates çorbasını duyunca" ifadelerini kullandı. Ayrıca paçanga böreği de Tuba Hanım'ın menüsünde bulunacak. Decedeli, Duygu Hanım ile menüsünün çok farklı olduğunu ifade ederek adeta et şöleni ile rakiplerinin karşısına çıkacak. Duygu Hanım'ın vejeteryan olması dengeleri değiştirebilir.

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

zuhal topal'la yemekteyiz devran gün


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Tuba Decedeli'nin hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Et ağırlıklı menüsü ile memleketini de ön plana çıkarmayı hedefleyen güzel yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Tuba Decedeli'ye kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Duygu İpekçi x puan
Sevgi Kişi x puan
Toprak Karadeniz x puan
Devran Gün x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.