Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Aralık Cuma puanları kim birinci oldu? | Süleyman Toprak Karadeniz kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Aralık Cuma puanları kim birinci oldu? | Süleyman Toprak Karadeniz kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonda bugün son puanlar alınacak ve ardından sıralama belirlenecek. Bugün de Süleyman Toprak Karadeniz yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Aralık Cuma puanları kim birinci oldu? Kim 15 bin lirayı kazandı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'in yepyeni bir haftası daha tamamlanıyor. Çok sevilen ve her haftası rekabet dolu programın pazartesi günü başlayan mücadelesinde dört yarışmacı mutfağa girerek hünerlerini sergiledi. Ardından da puanlarını aldı. Bugün de sıra Süleyman Toprak Karadeniz kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak birincilik adına Zuhal Topal'dan gelecek puanların maksimumunu toplamaya çalışacak. Korakor mücadelenin ardından sıralam açıklanacak. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Aralık Cuma puanları kim birinci oldu? Kim 15 bin lirayı kazandı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 



Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim yarıştı?

Yarışmanın bugüne kadar gelen süredeki dört gününde sırasıyla ilk gün Diyetisyen Duygu İpekçi yarışmıştı. İkinci bölümde ise 140 kilodan 70 kiloya düşen Tuba Decedeli kolları sıvamıştı. Hafta ortasında da Sevgi Kişi puanlarını aldı. Dün de Hatice Devran Gün performansını sergilemişti. Bugün de Süleyman Toprak Karadeniz kendi puanlarıyla 15 bin liranın sahibi olmaya çalışacak.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir?

Bu haftanın tek erkek yarışmacısı olarak ekranlardaki yerini alacak olan Toprak Karadeniz daha önce Business Channel Türk'te yayınlanan Restauran TV'de Sema Baysal'ın konuğuydu. Şeflik yapan ve mutfakla yakından ilişkisi bulunan Karadeniz'in bu haftaki performansı da söz konusu nedenden dolayı sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı @toprakkaradenizz'dir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Bu haftanın kazananı açıklandığında haberimizde yer alacak.


 

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.