Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Kasım Çarşamba puanları | Sinem Aksu kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Kasım Çarşamba puanları | Sinem Aksu kaç puan aldı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta ortası heyecanı sürüyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonun üçüncü yarışmacısı ise Sinem Aksu olarak açıklandı. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Sinem Aksu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftadaki üçüncü bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden hamarat olduğunu milyonlara ispat etmek isteyen beş yarışmacının amansız rekabetinde bugün yarışacak isim Sinem Aksu olarak açıklandı. Güzel yarışmacı annesi ve arkadaşı ile birlikte ağırladığı Zuhal Topal'ın karşısında verdiği cevaplarla herkesi keyiflendirirken geçmişe yönelik sohbet izleyicileri güldürdü. Aksu'nun bugünkü yemekleri ve gün sonundaki durumu da merak konusuydu. Peki, Sinem Aksu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem kimdir?

17 Kasım 2021 Çarşamba tarihinde yayınlanacak olan 48. bölümde rakiplerine karşı ter döküp Zuhal Topal'dan tam puan almaya çalışacak olan Sinem Aksu 1983 doğumlu. 38 yaşında. 2 çocuk annesi. Ailesi ile yaşıyor. Aslen Erzincanlı. Annesi kızından önce köpek sahibi olsaydı onu doğurmayacağını söyleyerek Zuhal Topal'ı şaşırttı. Ayrıca Kızının da köpeği ile kendilerini aynı seviyede sevdiğini anlattı. İlginç anlara sahne olacak bölümde siyah beyaz bir ceket tercih eden güzel yarışmacı, başarılı sunucuyla renk uyumunu yakalamayı başardı. Instagram hesabı @sinemm__aksu'dur.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem hangi yemekleri yaptı?

Eşinden boşanan ve ailesi ile yaşamaya devam eden Sinem Aksu bugün hazırlayacağı yemeklerle birlikte en yüksek puanı almak istiyor. Ayrıca final etabında da Zuhal Topal tarafından birinci olarak açıklanmayı hedefliyor. Kendisinin menüsü de belli oldu. Aksu menüsünü açıkladı.

Sinem Aksu'nun menüsü

  • Bal kabağı çorbası
  • İçli köfte
  • Pırasalı ve peynirli kiş
  • Soğanlı enginar
  • Yoğurtlu brokoli salatası
  • Mantarlı kremalı çanak köfte
  • Arpa şehriye pilavı
  • Mevsim salatası
  • Kaymaklı ayva tatlısı


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem Aksu


 

Yemekteyiz Sinem kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Sinem'in 2.5 saat sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.