Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak puanları | Samet Gürsoy kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak puanları | Samet Gürsoy kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yepyeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla izleyicilerin karşısına çıktığı zorlu maratonun yeni haftasındaki ilk günde Samet Gürsoy yarışacak. Kendisine verilen sürede iyi bir başlangıç yaparak gözdağı vermek isteyen genç yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Samet Gürsoy kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en iddialı yarışmacılarını bir araya getirerek yemeklerini yapmalarına imkan tanıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Ocak ayının üçüncü haftasında yayınlanacak olan 91. bölümde Samet Gürsoy yarışıyor. Rakipleri Hanife, Aynur, Murat ve Banu karşısında mücadele verecek genç yarışmacı kendine has mutfağı ve dekoratif salonu ile herkesi etkilemeyi başardı. Yakışıklı yarışmacı ilk andan itibaren yorumlarıyla dikkat çektiği yayınlarda bu kez yarışan olarak performansını sergileyecek ve ardından da puanlarını alacak. Zorlu bir maraton geçirecek genç yarışmacının gün sonundaki durumu da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Beni beklemek zorundasınız

Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan bölümleri akşam saatlerine kadar ilgiyle seyredilen Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın ilk günü. Kendisinden beklenen peformansın en iyisni vermeye çalışacak olan Samet Gürsoy, zor anlar yaşayacak. Bunun yanı sıra Banu Hanım'ın sofrada olmaması eleştirisi karşılığında 'Beni beklemek zorundasınız' sözü, gergin ve iddialı bir hafta olacağının sinyalini verdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Samet Gürsoy menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Samet Gürsoy hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Samet Gürsoy'a kim kaç puan verdi?

Banu Doğan
Aynur Ateş
Murat Giresun
Hanife:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.