Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18-22 Ekim yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18-22 Ekim yarışmacıları kimdir?
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in altıncı haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği bir hafta ile birlikte daha izleyicilerin karşısına çıkacak program yine nefes kesecek. Yemekler kadar yaşanacak tartışmalar da ilgiyle izlenecek. Programın yeni yarışmacıları da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18-22 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen formatlarından biri olarak TV8'de yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz'in bu sezonki maratonu tüm hızıyla ekranlardaki yerini alıyor. Lezzet fırtınasının estiği, görsel şölenlerin sunulduğu sunumların sofraları renklendirdiği, puanların kaderi belirlediği yarışmada bu hafta da yine nefes kesen bir beş günlük yayın izleyicileri bekliyor. Her anında büyük heyecan yaşanacak olan yaroşmada boy gösterecek isimler de belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18-22 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ekim - 22 Ekim yarışmacıları kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki yarışmacıları sabırsızlıkla bekleniyordu. Sosyal medyadan paylaşılan fragmana göre isimler belli oldu. İlk gün Onur Yılmaz yarışacak. Seda, Zeynep, Selda ve Oktay da diğer günlerde marifetlerini gösterecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 15 bin liranın sahibi açıklandı. Sabahat Şahin, Yasin Tayyar, Sinem Bozkurt, Habibe Naz Özcan ve Edizcan İkizoğlu kozlarını paylaştığı beş günlük süre sonrasında bir isim ödülün sahibi oldu. Sinem Bozkurt evine parayla dönen isim olarak zaferle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.