Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları | Onur kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları | Onur kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. Pazartesiden cumaya kadar sürecek heyecan dolu maratonda birbirinden iddialı beş yarışmacı hünerlerini gösterecek. Haftanın ilk gün yarışmacısı ise Onur YIlmaz oldu. Mutfağa girdikten sonra rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan puanlarını alacak genç yarışmacı 15 bin lirayı almak istiyor. Peki, Onur Yılmaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla bu sezon ekranlarda lezzet fırtınası estiren Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Hamarat yarışmacıların yemeklerini yaparak puanlarını toplayacağı zorlu maratonda bugün haftanın ilk evine konuk olunacak. Rakiplerine karşı mücadele verecek ve bunun için de mutfağa girecek olan Onur Yılmaz kendisine ayrılan sürede en iyisini yapmaya çalışacak. Peki, Onur Yılmaz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ekim Pazartesi menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Onur'un menüsü

Deneyimli yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Şerife'nin menüsü haberimizde yer alacak.

Yemekteyiz Onur
 


 

Yemekteyiz Onur kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Onur'un gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.