Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak puanları | Nurbanu Doğan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak puanları | Nurbanu Doğan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği zorlu maratonun üçüncü gününde haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nurbanu Doğan mutfağa girecek ve yemeklerini hazırladıktan sonra puanlarını alacak. Peki, Nurbanu Doğan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının popüler yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de üçüncü gün başlıypr. Pazartesi Samet Gürsoy ve dün de Hanife özdemir yarışmış, puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Nurbanu Doğan'a geldi. Hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çeken ve hakkında çok sayıda yorum yazılan genç yarışmacının bugün elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Yarışmaya katılan güzel kadınların yemek yapamadığı yönündeki algıları kırabilmek adına kolları sıvayacak genç yarışmacı için gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Nurbanu Doğan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


Mutfağını gösterdi

Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan bölümleri akşam saatlerine kadar ilgiyle seyredilen Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın üçüncü günü. Haftanın ilk gününden bu yana adından söz ettirmeyi başaran ve güzelliği ile konuşulan genç yarışmacı, yaptığı börek ve tatlı ile rakiplerini etkilemeyi düşünüyor. Menüdeki yemekleriyle de tam puan almayı hedefleyen Nurbanu, kıyafetindeki tercihiyle de güne damga vuracak.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nurbanu Doğan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Nurbanu Doğan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.



Nurbanu Doğan'akim kaç puan verdi?

Hanife Özdemir:
Aynur Ateş: 
Murat Giresun: 
Samet Gürsoy:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.