Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Ocak puanları | Aynur Ateş kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Ocak puanları | Aynur Ateş kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hafta finali öncesindeki son günde yarışacak olan Aynur Ateş yarın 15 bin liranın sahibi olabilmek adına mutfağa girecek. Kendisinden beklentisi olan sevenlerini üzmemek isteyen genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Peki, Aynur Ateş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Ocak puanları haberimizde.

Sunculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile birincilik mücadelesi verdiği zorlu rekabette bugün de yine herkes ekran karşısına kilitlenecek. Lezzet ve rekabet dolu programın ilk gününde Samet Gürsoy yarışmış ve puanlarını almıştı. İkinci günde ise Hanife Özdemir Karadeniz rüzgarı estirmişti. Dün de Nurbanu Doğan kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak rakiplerinin karşısına çıkmıştı. Bugün de sıra Aynur Ateş'te. Yarın yarışacak olan Murat Giresun'dan önce en yüksek puanı alarak ilk sıraya yerleşmek isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Aynur Ateş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Ocak puanları haberimizde.


 

Nurbanu'ya taklitli gönderme!

Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan bölümleri akşam saatlerine kadar ilgiyle seyredilen Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın dördüncü günü. Bugün performansını ortaya koyacak olan Aynur Ateş, yayınlanan fragmanda Nurbanu Doğan'ı taklit ederken görüntülendi. Mutfakta ise yemeğini yaparken döktü ve ardından ağlamaya başladı. Sofrada da Hanife Hanım'ın eleştirilerinden nasibini alsa da "Yarın taytla geleceğim. Ne yapabileceksiniz?" çıkışında bulundu.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aynur Ateş menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Aynur Ateş hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.



Aynur Ateş'e kim kaç puan verdi?

Hanife Özdemir:
Nurbanu Doğan: 
Murat Giresun: 
Samet Gürsoy:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.