Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat - 25 Şubat yarışmacıları kimdir? (Bedriye, Büşra, Gül, Safter ve Batuhan)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat - 25 Şubat yarışmacıları kimdir? (Bedriye, Büşra, Gül, Safter ve Batuhan)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstereceği programda yine lezzet şöleni yaşanacak. Kendi günlerinde birincilik için kolları sıvayacak ve diğer bölümlerde yorumlarıyla rakiplerini eleştirecek beş isim belli oldu. Buna göre Bedriye Akçay Özlevent, Büşra Karabulak, Safter Karabetça, Batuhan Kutlusoy ve Gül 15 bin lira için kozlarını paylaşacak. Peki, Zuhal Topal'la Yem

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Bedriye Akçay Özlevent, Büşra Karabulak, Safter Karabetça, Batuhan Kutlusoy ve Gül olarak açıklandı. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat - 25 Şubat yarışmacıları Bedriye Akçay Özlevent, Büşra Karabulak, Safter Karabetça, Batuhan Kutlusoy ve Gül kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat - 25 Şubat yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Bedriye Akçay Özlevent, Büşra Karabulak, Safter Karabetça, Batuhan Kutlusoy ve Gül 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 21 Şubat - 25 Şubat 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...






batuhan kutlusoy

büşra karabulak

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safter kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olması beklenen Safter ilk gün mutfağa girecek ve hem rakipleri hem de Zuhal Topal'ı evinde ağırlayacak. Yemeklerini hazırlarken muhabbetiyle renkli bir gün geçeceğinin sinyalini verdi. Aslen Kıbrıslı. Dövmecilik ve yayıncılık yapıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bedriye Akçay Özlevent kimdir?

Yemek konusunda oldukça birikimi bulunan güzek yarışmacı Bedriye 43 yaşında. Aslen İzmirli. Evli ve çocuğu var. Instagram'da yemeklerini paylaşıyor ve çok sayıda etkileşim elde ediyor. Elinin lezzeti ve mutfak tutkusunun ona birinciliği getireceğine inanıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan Kutlusoy kimdir?

Mimarlık ve mühendislik eğitimi almasına rağmen şu an astroloji ile ilgilenen ve burçlar hakkında yorunmlarda bulunan Batuhan 26 yaşında. Instagramda 100 binden fazla takipçisi var. Safter'in yemeğini kesmek için testere isteyince herkesi güldürdü.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Karabulak kimdir?

Dokunsalar ağlayacak haline rağmen birincilik için iddialı olan Büşra Karabulak evli ve bir çocuk annesi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gül kimdir?

Eleştirileri nedeniyle bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olacağı benzeyen Gül hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Program başlayınca tüm bilgiler haberlerimize eklenecektir.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.