Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık - 31 Aralık yarışmacıları kimdir? (Kübra, Deniz, Hüda, Berkcan ve Tahir)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık - 31 Aralık yarışmacıları kimdir? (Kübra, Deniz, Hüda, Berkcan ve Tahir)
Günlük yemek yarışmaları arasında en çok izlenenler sıralamasında zirveye oynayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasın bugün merhaba deniyor. Yılın son maratonuna katılacak isimler ve kim oldukları büyük bir merak konusu haline geldi. Kıyasıya rekabette lezzet savaşı yaşanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık - 31 Aralık yarışmacıları Kübra, Deniz, Hüda, Berkcan ve Tahir kimdir? Detaylar haberimizde.

Her anında lezzet ve rekabet bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Zorlu rekabette yer alabilmek için başvuruda bulunan ve elemeleri geçerek yarışmaya hak kazanan beş isim bugün nefes kesecek bir mücadeleye girişecek. Mutfaklarında gösterecekleri performans kadar yorumları da büyük önem taşıyan beş yarışmacının kim oldukları da merak konusu haline geldi. Buna göre yayınlanan fragmanda Kübra, Deniz, Hüda, Berkcan ve Tahir'in yarıştığı görüldü. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27-31 Aralık yarışmacıları Kübra, Deniz, Hüda, Berkcan ve Tahir kimdr? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık - 31 Aralık yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Kübra Ertürk, Deniz Akbaba, Hüda Aslan, Berkcan Yenal ve Tahir Salcı 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 27-31 Aralık 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba

zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk


zuhal topal'la yemekteyiz kübra ertürk

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Ertürk kimdir?

32 yaşındaki güzel yarışmacı yayınlanan fragmanda adından en çok söz ettiren isimdi. Sarı saçları, güzelliği ve dekoltesiyle birlikte ilgi odağı olmayı başardı.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Akbaba kimdir?

Fitness ile yakaladığı formu ve fit vücudu ile o da Kübra Ertürk gibi çok konuşulacak. 41 yaşındaki güzel yarışmacı aslen Ağrılı.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkcan Yenal kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacısı olarak performansını sergileyecek ve ilk günde puanlarını alacak olan Berkcan Yenal yeni evli. Gezmeyi çok seviyor.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tahir Salcı kimdir?

Yayınlanan hafta fragmanında Kübra Ertürk ile sık sık karşı karşıya geldi ve atıştı. Mutfağa yabancı değil ve şeflik yapıyor. Bunun da avantajını kullanmak istiyor.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüda Aslan kimdir?

Beş iddialı yarışmacı arasında yer alan Hüda Aslan 2 çocuk annesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.