Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ocak Perşembe | Nuray Işık kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ocak Perşembe | Nuray Işık kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 20'inci haftası yarın sonlanıyor. Hafta finali öncesinde mutfağa girerek yemeklerini yapıp puanlarını alacak isim Nuray Işık olarak açıklandı. Kendisinin performansı merak konusu. Peki, Nuray Işık kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ocak Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'de yeni hafta tüm hızı ile sürüyor. Pazartesi günü Hüseyin Doğan'ın yarıştığı programın ikinci bölümünde Elif Özdarendeli yarıştı. Takvimler hafta ortasını gösterdiğinde ise bu kez mutfağa giren isim Bagül Abayeva olmuştu. Deneyimli yarışmacının ardından final öncesindeki son günde Nuray Işık kendisine verilen sürede menüsünü hazırlayarak yemeklerini sunmak ve en yüksek puanları almak amacında. Peki, Nuray Işık kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ocak Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumalrınızı yazabilirsiniz.


 

Nuray Işık (27 Ocak Perşembe Yarışmacısı) kimdir?

32 yaşında
Aslen Bitlis Tatvanlı
İstanbul'da ikamet ediyor
Kendisini dinlemeyen kişileri sevmiyor
Neşeli bir yapısı var
Müzik öğretmeni



Keman getirdi

Beş günlük maratonun en renkli isimlerinden biri olmayı başaran Nuray Işık müzik öğretmenliği yapması nedeniyle bu yönde bir karşılama gerçekleştirdi. İzleyenlerin karşısına keman çalan bir müzisyen ile çıkan genç yarışmacı, Sarı Gelin türküsünü söyledi. Sofrada ise kendisine sert eleştiriler vardı. Elif, "Bu işler renkl giyinip şapka takmakla olmaz" derken Hüseyin ise; "Yemekleriniz bugün gelecek mi yoksa yarın Deniz Bey'in evinde de yiyebilir miyiz?" dedi.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray Işık menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Nuray Işık hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Nurgül Işık'a kim kaç puan verdi?

Hüseyin Doğan
Deniz Çelik:
Bagül Abayeva:
Elif Özdarendeli:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.