Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Pazartesi puanları | Aysun Kılıç kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Pazartesi puanları | Aysun Kılıç kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk yarışmacı belli oldu. Haftayı açacak ve gün sonunda puanlarını alacak isim Aysun Kılıç olarak açıklandı. Fragmanda yayınlanan anlarda oldukça iddialı bir görüntü çizen Kılıç'ın performansı da merak konusu. Peki, Aysun Kılıç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Sevilen bölümleri ile izleyenlerin karşısında yeni haftaya başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk bölümü TV8 ekranlarındaki yerini aldı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği beş günlük maratonu açan isim Aysun Kılıç oldu. Genç yarışmacı 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birinciliği elde etmek ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Aysun Kılıç hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysun Kılıç hangi yemekleri yaptı?

11 senedir kayınvalidesi ile yaşayan Aysun Kılıç'ın bugünkü performansı oldukça merak ediliyor. Genç yarışmacının kaz eti ile rakiplerinin karşısına çıkması Merve Hanım'ın eleştirilerine neden olurken Semih Bey'den ise destek aldı. Kendisinin hazırlayacağı menü haberimize eklenecek. Ancak fragmanda kaz etinin yanı sıra mantı ve profiterol yaptığı görüldü.


 


Yemekteyiz Aysun kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Aysun'un gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu

zuhal topal'la yemekteyiz merve abbasoğlu kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.