Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Salı puanları | Semih Karaduman kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Salı puanları | Semih Karaduman kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Dün ilk bölüm yarışmacısı Aysun Kılıç'ın yarıştığı zorlu maratonda bugün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek ve puanlarını alacak isim Semih Karaduman oldu. Kendisinin dünden sonra bugünkü performansı merak ediliyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Semih Karaduman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de bugün yarışacak isim Semih Karaduman. Kendisine verilen 2.5 saatlik sürede belirlediği menüyü hazırlamak isteyen genç yarışmacının performansı dünden beri sabırsızlıkla bekleniyor. Renkli tavırları ile herkesi etkilemeyi başaran Karaduman daha öncebu yarışmada birincilik elde eden ve hatta best of etabında da yarışan bir isim. Bu sebeple rakiplerine göre avantajlı. Elbette ağır bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Peki, Semih Karaduman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yemekteyiz Semih hangi yemekleri yaptı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Semih Karaduman portakallı pekin ördeği ile Zuhal Topal'ı kendisine hayran bıraktı ancak çorbası ile eleştirilerin hedefine oturdu. Kendisinin hazırlayacağı menü haberimize eklenecek. Ancak fragmanda bir de yemeğinin kesilmediği ve kaskatı kesildiği görüldü.


Yemekteyiz Semih Karaduman


 

Yemekteyiz Semih kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Semih'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu

zuhal topal'la yemekteyiz merve abbasoğlu kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.