Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşenur kimdir? Ayşenur Avkan kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşenur kimdir? Ayşenur Avkan kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta devam ediyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilemeyi sürdürdüğü programda bugün mutfağa Ayşenur Avkan girecek. Kendisi hakkında dünden bu yana birçok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşenur kimdir? Ayşenur Avkan kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Dün başlayan 11'inci hafta le birlikte yarışacak isimler açıklanmıştı. İlk gün yarışan Hakan Hünkaroğlu'nun ardından bugün yayınlanacak bölümde Ayşenur Avkan mutfağa girerek en güzel yemekleri hazırlayıp rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Gastronomi şehirlerinden biri olan Antep mutfağının esintilerinin yer alması beklenen sofra için herkes sabırsız. Genç yarışmacı hakkında pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşenur kimdir? Ayşenur Avkan kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Yemekteyiz Ayşenur kimdir?

22-26 Kasım Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta Yarışmacıları arasında ikinci yarışmacı, Ayşenur Avkan hakkında ki merak edilen bilgiler alt kısımda açıklanmıştır.
 

  • 27 Yaşında
  • Laf sokmayı çok seviyor
  • Aslen Gaziantepli
  • 1994 yılında dünyaya geldi
  • İstanbul da yaşıyor
  • 7 yıllık evli
  • Kendisine ait yemek hesabı var. @elibolfirincafe adresinden takip edebilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşenur Avkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.