Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysun kimdir? Aysun Kılıç kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysun kimdir? Aysun Kılıç kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir haftanın ilk günü başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde performanslarını sergileyerek hafta sonunda 15 bin lira kazanabilmek adına mücadele verdikleri zorlu maratonu açacak isim Aysun Kılıç olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysun kimdir? Aysun Kılıç kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de geride kalan hafta büyük bir rekabete sahne olmuştu. Cuma günü ise Yasin Kızıldağ 15 bin lirayı kazanarak evine zaferle dönmüştü. Bugün ise yepyeni bir hafta başlıyor ve pazartesiden itibaren beş yarışmacık endilerine verilen sürede ellerinden geleni yapacak. O isimlerden biri de Aysun Kılıç oldu. Yarışmayı seyredenler de kendisi hakkında birçok araştırmada bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysun kimdir? Aysun Kılıç kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Yemekteyiz Aysun kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkan Aysun Kılıç evli. 11 yıldır kayınvalidesi ile yaşıyor. Bu soruyu cevaplarken yüz hali Zuhal Topal'ı güldürmeyi başardı. Pilav, kaz eti ve mantı yaptığı fragmanda yayınlandı. Kendisinin yemekleri tartışmaya açıldı ve sert bir gün onu bekliyor. Instagram hesabı @aysunkilic2967'dir.


Yemekteyiz Aysun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.