Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de pazartesi gününden itibaren yayınlanan ve yeni sezonuyla izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada tüm heyecanıyla sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün hünerlerini sergilemek üzere Büşra Yıldız seyircilerin karşısına çıkıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türiye'nin en çok ilgi gören programlarından biri olabilmek adına başladığı yayın hayatında pazartesiden bu yana ekranlarda yerini almaya devam eden Zuhal Topal'la yemekteyiz yepyeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. TV8' yeni bir soluk getiren program pazartesi günü Özlem Çelik'in evinde başlamıştı. Bugün ise sırada Büşra Yıldız var. Yarın hafta finali öncesinde en yüksek puanı almak ve 15 bin lirayı kazanarak yeni sezonun ilk zaferini elde etmek isteyen genç yarışmacı hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra kimdir?

Hafta başından bu yana hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirilen Büşra Yıldız bugün yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek. Ardından da 6-7 çeşit yemek yapabilmek adına kolları sıvayacak. 29 yaşında olan güzel yarışmacı ön lisans eğitiminde halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü tamamladı. Henüz çiçeği burnunda bir gelin denebilir. Kendisi eşi Ufuk Bey ile 9 aylık evli. Instagram hesabı @busrayildizz9'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.