Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem kimdir? Çiğdem Tuana Yaşar Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem kimdir? Çiğdem Tuana Yaşar Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bomba gibi bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının hünerlerini sergilediği programda yapılan puanlamalar sonrasında bir kişi 15 bin lirayı kazanarak evine dönüyor. Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olmayı başaran Çiğdem Tuana Yaşar cumaya kadar yayınlanacak bölümlere damga vuracak gibi gözüküyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem kimdir? Çiğdem Tuana Yaşar Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Bu sezon suculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden cumaya kadar gerçekleşecek beş bölüm boyunca hem marifetlerini sergileyecek hem de kendilerini savunup rakiplerini eleştirecek beş yarışmacınım kıyasıya mücadelesi izleyenleri televizyon başına kilitleyecek. Haftanın en gösterişli isimlerinden biri olarak fragmanda yer alan ve beklentileri şimdiden yükselten Çiğdem Tuana Yaşar bugünden itibaren binlerce kişi tarafından araştırılacak. Güzelliği ile sosyal medyada da oldukça fazla konuşulan genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem kimdir? Çiğdem Tuana Yaşar Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki görüşlerinizi ve düşüncelerinizi yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.



Yemekteyiz Çiğdem kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından biri olan Çiğdem Tuana Yaşar 1991 doğumlu. 30 yaşında. İstanbul Bakırkö'yde doğup büyüdü. Aslen Simoplu. Estetisyen ve aynı zamanda ticaretle uğraiıp çeşitli girişimlerde bulunuyor. Bir kız annesi. Sevgilisi yok, evli değil. Sürekli kendisini geliştirmeye ve bunun üzerinde çalışmaya gayret gösteriyor. Adaletli olmaya inanan ve hayatının her evresinde bunu taşımak için mücadele veren bir yapısı var. Hafta sonunda 15 bin liranın kendisine geleceğinden emin.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

zuhal topal'la yemekteyiz çiğdem tuana yaşar


 

Yemekteyiz Çiğdem Instagram hesabı

Yayınlanan fragman sonrasında en çok konuşulan isimlerden biri olan Çiğdem Tuana Yaşar Instagram hesabı ile de izleyenleri büyüleyecek gibi gözüküyor. İlgi çekici fotoğraflarıyla 2 bine yakın takipçisi bulunan güzel yarışmacı bugünden itibaren bu sayıyı katlayabilir. Kendisini @cigdemtuanayasar profilinden takip edebilirsiniz.

Çiğdem Tuana Yaşar Instagram hesabı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.