Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yepyeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı günde yarışacak yeni isim de belli oldu. Buna göre Duygu Karakaş önce alışverişe çıkacak sonra mutfakta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonunda üçüncü haftasına başlayan Zuhal Topal'la Sofrada hafta ortası bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her anında lezzet ve rekabetin olduğu programda bugün de kıyasıya bir mücadele yaşanacak. İlk iki günde yarışan isimler Hatice Eroğlu ve Ogün Karataş puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Duygu Karakaş'a geldi. Genç yarışmacı çetin rakipleri karşısında göstereceği performansla birlikte ilk sırada yer almak ve 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir?

Bugün milyonların karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek olan Duygu Karakaş 31 yaşında. 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul da yaşıyor. Yemek yapmayı çok seviyor. Farklı Lezzetler deniyor. Oldukça dikkatli bir yapısı var. Fragmanda yaşadığı zor anlarla dikkat çekti ve zaman zaman da hüzünlenerek göz yaşlarına hakim olamadı.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Karakaş
 

Duygu Karakaş’ın Puanları

29 Eylül 2021 Çarşamba günü yarışan Duygu Karakaş’ın rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan aldığı puanlar;

Hatice Eroğlu  
Ogün Karataş  
Ümit Pul  
Olena Melnıchuk  
Zuhal Topal:  
TOPLAM:  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.