Zuhal Topal'la Yemekteyiz Edizcan İkizoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Edizcan İkizoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonun ikinci yarışmacısı belli oldu. Buna göre Edizcan İkizoğlu mutfağa girerek rakiplerini ağırlayacak ve en yüksek puanları almaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Edizcan İkizoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 22. bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın ikinci gününde yarışacak isim de belli oldu. Bugün evinde rakiplerinin karşısına en leziz yemeklerle çıkacak olan genç yarışmacı hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Bu haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Edizcan İkizoğlu 2. 5 saatlik dilimde başarılı olabilmek adına mücadele verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Edizcan İkizoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Edizcan kimdir?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Halkbank, Ankar Güven Hastanesi, Journey-96 Tekstil, Denizbank ve Garanti Bankası'nda çalışan Ediz İkizoğlu'nun kariyeri oldukça dolu. Kendisi Bilkent Üniversitesi'nde lisans, Marmara Üniversitesi'nde de yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kendisine dair bilgilerin devamı aşağıda yer almaktadır;
 

  • 30 yaşında
  • Endüstri mühendisi
  • 5 yıldır İstanbul da yaşıyor
  • Bekar
  • Yemekleri çok iyi biliyor
  • Yemeklerin içindeki baharatları biliyor
  • Sen kimsin sözünü hiç sevmiyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Edizcan



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.