Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife kimdir? Hanife Özdemir kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife kimdir? Hanife Özdemir kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetine sahne olan programda heyecan devam ediyor. Bugün yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen isim ise Hanife Özdemir oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife kimdir? Hanife Özdemir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birincilik mücadelesi verdiği zorlu rekabette herkes elinden geleni yaparak zirveye oynuyor. Bugün kendisine verilen sürede yarışacak isim ise Hanife Özdemir oldu. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife kimdir? Hanife Özdemir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife kimdir?

Samet Gürsoy'un ardından yeni haftanın ikinci gününde yarışacak olan Hanife Özdemir yayınlanan fragmanda bir hayli ilgi görmüştü. Murat Giresun'un zerdeçallı pilav konusundaki eleştirisiyle kameraların bir anda odaklandığı genç yarışmacı bugün önce alışverişe gidecek sonrasında da belirlediği menüyü hazırlamak adına kolları sıvayacak. Yanında kardeşinin de destek vereceği Özdemir hakkındaki detaylar da merak ediliyor. Kendisine dair bilgiler aşağıda yer alıyor;
 

  • 37 yaşında
  • Üç çocuk annesi
  • Bir oğlu var
  • İkiz kızları var
  • 14 yıllı evli
  • Aslen Rizeli
  • 9 yıl bir evde çalıştı
  • İstanbul da yaşıyor


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.