Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan Yıldız kaç puan aldı? 14 Eylül Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan Yıldız kaç puan aldı? 14 Eylül Salı puanları
TV8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan ve yayın hayatına merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ikinci gün başlıyor. Özlem Çelik'in hünerlerini sergileyip yaptığı yemeklerle puanlarını aldığı ilk bölümün ardından bugün Oğulcan Yıldız kendisine verilen sürede en az 5 yemek yapmak için kolları sıvayacak. Ancak işi çok zor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan Yıldız kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

600'den fazla bölümle FOX TV'de yayınlandıktan sonra adeta bir fenomen haline gelen Zuhal Topal'ın programı bu sezondan itibaren TV8'de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dün ilk bölümü ile nefes kesen yarışmada bugün de Oğulcan Yıldız hünerlerini ortaya koymak ve birincilik mücadelesi verebilmek adına önce alışverişe çıkacak sonrasında mutfağa girerek belirlediği menüsünü hazırlamaya başlayacak. Her anında hem heyecan hem de lezzet bulunan bu zorlu maraton ilgiyle izlenecek. Gözler ise gün sonunda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan Yıldız kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Oğulcan Yıldız hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 2. bölüm yarışmacısı olarak rakiplerini ağırlayarak menüsünü hazırlayacak olan Oğulcan Yıldız'ı zor anlar bekliyor. Mutfakta yaşadığı kazalar, yaptığı hatalar ve yemeklerdeki yetersizlik başını ağrıtacak gibi gözüküyor. Son çare olarak dışarıdan getirtmek istediği menüsü sonrasında neler olacağı merak konusu. Kendisini hazırlayacağı menü haberimizde yer alacak.

oğulcan yıldız


 

Yemekteyiz Oğulcan Yıldız kaç puan aldı?

Yeni sezonun ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Yıldız'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.