Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Karakaş kaç puan aldı? Yemekteyiz 28 Eylül Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün Karakaş kaç puan aldı? Yemekteyiz 28 Eylül Salı puanları
Yeni sezonunda da izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ikinci günü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı ve hünerlerini yarıştığı zorlu maratonun yeni bölümünde kolları sıvayacak isim Ogün Karakaş oldu. Kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün kaç puan aldı? Yemekteyiz 28 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'in sevilerek takip edilen formatı Yemekteyiz'de yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dün başlayan yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak boy gösteren Hatice Eroğlu'nun ses getiren evi ve yaşantısının ardından verdiği mücadele geride kaldı. Bugün gözler yeni bölümde. Erkek yarışmacıların daha da fazla merak edildiği programda Ogün Karakaş elinden gelenin en iyisini yapmak üzere ilk önce alışverişe çıkacak sonrasında da sofrasında rakiplerini ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ogün hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Yemekteyiz 28 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Ogün Karakaş menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Ogün Karakaş'ın menüsü haberimizde yer alacak. Beşiktaş taraftarlarının da ilgiyle beklediği ve marşlarıyla coşacağı bir bölüm haftaya damga vuracak.


hatice eroğlu


Yemekteyiz Ogün Karakaş kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Hatice Eroğlu'nun gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.