Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat kimdir? Sabahat Yüzgüleç Şahin Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat kimdir? Sabahat Yüzgüleç Şahin Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümlerinde birbirinden hamarat yarışmacıların kozlarını paylaştığı Zuhal Topal'la Sofrada Yemekteyz'de yeni hafta başlıyor. Zorlu maratonun ilk gününde yarışacak ilk isim Sabahat Yüzgüleç Şahin oldu. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat kimdir? İşte detaylar...

Öğle sonrasında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Yine birbirinden yetenekli ve ödül konusunda ididalı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı zorlu maratonun ilk ismi açıklandı. Yayınlanan fragmanda Sabahat Yüzgüleç Şahin'in yarıştığı görüldü. Genç yarışmacının performansı da merak konusu oldu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Bu sebeple araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat kimdir?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Yemekteyiz'in beşinci haftasındaki ilk gün yarışmacısı Sabahat Yüzgüleç Şahin yayınlanan fragmanda neşeli halleri ile dikkat çekti. Eşi ile evlenme anısını anlattı. Sıra yemek ve puanlamaya geldiğinde ise ortalık çok gergindi. Özellikle Sinem Hanım'ın getirdiği kurabiyeler için "rol çalmayalım olur mu?" tepkisinde bulundu. Diğer yandan tabletle kalori hesabı yapan Ediz'e çıkıştı. Yasin Bey'in humus konusundaki eleştirisine ise "İnşallah menünüzde hazır bir şey olmaz" tepkisinde bulundu. Kendisi bir süredir tedavi görüyor. Dün de yaptığı paylaşımla takipçilerine açıkladı. Eşi de bu konudaki en büyük destekçisi. Instagram'da işlettiği bir butik hesabı da var.

Instagram hesabı @ysabah'tır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sabahat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.