Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih kimdir? Semih Karaduman Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih kimdir? Semih Karaduman Instagram hesabı
TV8'in en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik kazanmak adına girişecekleri mücadelede yer alacak isimlerden biri de Semih Karaduman oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih kimdir? Semih Karaduman Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir pazartesi daha televizyondaki yerini aldı. Aysun Kılıç'ın ilk gün mutfağa girdi programda yarışacak diğer isimler de belli oldu ve en renklilerden biri de Semih Karaduman'dı. Meyve temalı gömleği ile adından söz ettiren Semih bu haftaya damga vuracak gibi gözüküyoır. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih kimdir? Semih Karaduman Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Semih kimdir?

Yarışmanın bu haftaki yarışmacılarından biri olarak 15 bin lirayı elde etmek için mutfağa girecek olan Semih Karaduman Youtube'da içerikler üretiyor. Bunun yanı sıra gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Renkli olmayı hayatının her alanına taşıyan genç yarışmacı ayrıca kameralara da yabancı değil. Instagram hesabı @semih.karaduman'dır.


 

Yemekteyiz Semih hangi yarışmalara katıldı?

Bu hafta yarışarak kendi gününde birinciliğe oynamak isteyen Semih Karaduman daha önce televizyonda yer aldı. Rafet Şef'in sunumuyla yayınlanan Benim Yemeğim'e katılan genç yarışmacı formuyla yayınlara renk katmayı başarmıştı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih Karaduman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih Karaduman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semih Karaduman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.