Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TV8'de başlayan yeni sezonuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yemek konusundaki hünerlerini göstermeyi sürdürdüğü zorlu maratonda ilk gün Şerife Aktaş mutfağa girecek. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Hafta içi yayınlanan bölümlerinde beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün TV8'de izleyicilerle buluşuyor. Beş yemek çeşidini 2.5 saatlik süre zarfında hazırlamakla mükellef olan yarışmacıların gün sonlarının ardından Zuhal Topal'dan alacakları puanlar kaderlerini belirleyecek. İlk gün performansını sergileyecek isim ise Şerife Aktaş oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife kimdir?

Programın dördüncü haftasındaki ilk yarışmacı olarak önce mutfağa girip ardından da rakiplerinin karşısına çıkacak Şerife için ailesi ve komşuları pankartlı destekte bulundu. Eşi Mesut Bey'i 20 senedir eğittiğini söylediği anlarda bombayı patlattı. Kendisi 40 yaşında. Aşçılık yapıyor. Osmanlı ve Güneydoğu mutfağına hakim. Gültepe'de ikamet ediyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şerife

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.