Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları 13 Aralık - 17 Aralık 2021 kimdir? (Devran, Duygu, Tuba, Toprak ve Sevgi)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları 13 Aralık - 17 Aralık 2021 kimdir? (Devran, Duygu, Tuba, Toprak ve Sevgi)
TV8 ekranlarının ilgiyle izlenilen ve her bölümüyle lezzet savaşına sahne olan yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonda bu hafta ter dökecek isimler de belirlendi ve fragmandaki yerini aldı. O isimler Devran, Duygu, Tuba, Toprak ve Sevgi oldu. Kendileri hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Aralık yarışmacıları Devran, Duygu, Tuba, Toprak ve Sevgi kimdir? Detay

Geride kalan cuma gününde Funda Aras Gün'ün birinciliği ile sona eren Yemekteyiz'de yepyeni bir heyecan daha başlıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı olduğunu Türkiye'ye göstermek isteyen beş yarışmacı kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Kendi günlerinde mutfağa girerek evlerine zaferle dönmek amacında olan beş isim de belirlendi. Yayınlanan fragmana göre de eğlenceli bir hafta izleyenleri bekliyor. Peki, 13 Aralık - 17 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Yeni haftadaki isimler hakkındaki bilgiler haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Aralık yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Devran Gün, Duygu İpekçi, Tuba Decedeli, Toprak Karadeniz ve Sevgi 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 13-17 Aralık 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kimdir?

Yukarıda yer alan görsele tıkladığınızda çok daha fazla bilgi alabileceğiniz güzel yarışmacı hakkındaki detaylar dünden bu yana merak konusu. Mavi saçlarıyla dikkat çekmeyi başaran Duygu İpekçi menüsüyle de fark yaratmaya geldiğini düşünüyor ancak rakipleri pek o frekansta değil gibi görünüyor. Kendisi diyetisyen.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli kimdir?

Diyetisyen yarışmacının yanında rakibi de önemli başarıya imza atmış bir isim. Tuba Decedeli 140 kilo seviyesinden tam yarıya inerek yeni bir hayata başladı. Tüp bebek derneği kurucu başkanı ve birçok ilde anne baba olmak isteyen çiftlere yardımcı oluyor. Diğer yandan Yar. Doç. Dr. Çağcıl Yetim'in de koordinatörü.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün kimdir?

Beş günlük haftada birincilik verecek isimlerden biri olan Devran Gün, ilk fragmanda verdiği tepkilerle herkesi güldürdü. Duygu İpekçi'nin menüsüne; "Tost yesem en iyisi. Bugün aç kalacağız belli oldu" yanıtını verdi. Masada da bir yemek için "tatmasam daha iyiydi" ifadelerini kullandı. 36 yaşındaki yarışmacı Malatyalı.

zuhal topal'la yemekteyiz toprak karadeniz
 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir?

Bu haftanın tek erkek yarışmacısı olan Toprak Karadeniz daha önce ekranlara alışık biri. Programlara katılan genç yarışmacı, bu haftanın en iddialılarından biri. Herkesin performansını merak ettiği Toprak Karadeniz hakkında detaylı bilgiler içeren haberimizi web sitemizden okuyabileceksiniz.


zuhal topal'la yemekteyiz sevgi kişi


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi Kişi kimdir?

Kendisini ispat etmek isteyen yarışmacılarından biri olarka katıldığı programda belki de ilk günün heyecanıyla Duygu İpekçi'nin yemeğine yorum olarak; "Benim 16-17 yaşındaki yeğenim sizden daha iyi yapıyor" tepkisinde bulundu. Bir anda Zuhal Topal'ın da şaşırdığı yarışmacının günü sabırsızlıkla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.