Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kimdir? Yasin Kızıldağ kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kimdir? Yasin Kızıldağ kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği ve 15 bin lira alabilmek adına gayret gösterdiği programda Yasin Kızıldağ da izleyenlerin karşısına çıktı. Genç yarışmacı ilk andan itibaren adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kimdir? Yasin Kızıldağ kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve dün 11'inci haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ilk gününde heyecan televizyona taşındı. Binlerce kişinin ekran başına kilitlendiği zorlu maratonun en dikkat çekici isimlerinden biri de Yasin Kızıldağ oldu. Bandanası ve yorumları ile izleyenlerin karşısına çıkan genç yarışmacı hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kimdir? Yasin Kızıldağ kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kimdir?

Zuhal Topal’la 22-26 Kasım Yemekteyiz Yarışmacıları arasında hafta üçüncü yarışmacısı, Yasin Kızıldağ hakkında ki merak edilen bilgiler alt kısımda açıklanmıştır. 

  • Şef
  • 41 yaşında
  • Aslen Hataylı
  • 11 Otelin yemek danışmanı
  • İstanbul da yaşıyor
  • Catring firmasında aşçı Başı
  • Hazın Ürün kullanmaya karşı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin Kızıldağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.