Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin Tayyar kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin Tayyar kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların hünerlerini sergilediği 9'uncu haftanın dördüncü yarışmacısı Yasin Tayyar olarak açıklandı ve hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin Tayyar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Yemekteyiz'de heyecan sürüyor. Pazartesi günü Sabahat Hanım ile başlayan zorlu maratonun bugünkü yarışmacısı Yasin Tayyar oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Haftanın iki erkek yarışmacısından biri olarak birincilik mücadelesi veren genç isim ile ilgili detaylara yer verdiğimiz haberde her şeyi okuyabilirsiniz. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin Tayyar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? sorularının yanıtı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin kimdir?

Bugünün yarışmacısı olarak yeni haftada boy gösteren Yasin Tayyar ekranlara yabancı bir isim değil. Kendisine ait bir Youtube kanalı var ve burada hem internet kullanıcıları hem de abonelerinin karşıına çıkarak teknoloji ağırlıklı olarak yaşam videoları çekiyor ve soruları yanıtlıyor. 14 Ekim Perşembe günü yayınlanacak 24. bölüm yarışmacısı Yasin'i yakından tanımak isterseniz bilgileri aşağıda yer almaktadır;

  • 34 yaşında
  • 4 yıllık evli
  • Aslen Kilisli
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Asla bamya yemiyor

yasin tayyar


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yasin Instagram hesabı

Zuhal Topal ve rakiplerini ağırlayacağı günde en yüksek puanları almak isteyen Yasin'in Instagram hesabı da merak konusu haline geldi. Binlerce takipçisi bulunan genç yarışmacıyı @yasintayyarofficial profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.