Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Dönmez kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Dönmez kimdir?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen ve ilgiyle takip edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına yeni senede de devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni bölümlerinde yarışacak isimler de belli oldu ve Yeşim Dönmez kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak, diğer günlerde de yorumlarını yapacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Dönmez

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak ekrnalardaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Yarışmacıların performanslarını sergileyeceği ve yemekleri ile puanlarını alacağı zorlu maratonda yarışacak isimlerden biri de Yeşim Dönmez olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Dönmez kimdir? Detaylar haberimizde.


Yemekteyiz Yeşim kimdir?

Bugünden itibaren yayınlanacak yeni hafta bölümleri ile TV8'de lezzet ve rekabetin adresi olacak Yemekteyiz'de ter dökecek Yeşim Dönmez aslen Diyarbakırlı ve memleketinde doğdu. 35 yaşında. Evli, 13 ve 2 yaşında iki oğlu var. Muhasebecilik yapıyor. Programda 15 bin lira ile evine döneceği konusunda çok iddialı. Kendisinin Instagram hesabı @yesimdonmezz21'dir.


zuhal topal'la yemekteyiz yeşim dönmez

zuhal topal'la yemekteyiz yeşim dönmez

zuhal topal'la yemekteyiz yeşim dönmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.