Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kaç puan aldı? 15 Eylül Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kaç puan aldı? 15 Eylül Çarşamba puanları
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonda bugün Zübeyde Kırkdeveli kendisine verilen süre zarfında en az beş çeşit yemek yaparak rakiplerini ve Zuhal Topal'ı memnun etmek istiyor. Hafta sonunda da 15 bin lira ile evine dönmeyi arzu eden deneyimli yarışmacı kritik bir sınav verecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Eylül Çarşamba puanları hab

Zuhal Topal'ın sunumuyla yeni sezonuna merhaba diyen Yemekteyiz'de heyecan hafta ortası ile devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği ilk haftanın üçüncü yarışmacısı olarak açıklanan Zübeyde Kırkdeveli bugün izleyicilerin karşısında rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan en yüksek puanları almaya çalışacak. Yemekleri kadar sofra düzeni, eksiksiz sunumu ve karşılamasının da etkili olacağı günü kusursuz geçirmek isteyen deneyimli yarışmacının gün sonundaki puanları merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


Zübeyde Kırkdeveli hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 3. bölüm yarışmacısı olarak rakiplerini ağırlayarak menüsünü hazırlayacak olan Zübeyde Kırkdeveli'yi zor anlar  bekliyor. Rakiplerini eleştirdikten sonra kendi gününde ne yapacağı sabırsızlıkla beklenen tecrübeli yarışmacı yemeklerini yaparken başarılı olamadığına kanaat getirince gözyaşı döktü. Zuhal Topal bu anlarda teselli verdi. Evli olmadığını ve programda kısmetinin açılabileceği ihtimalini söyleyen Kırkdeveli herkese kahkaha attırdı. Mustafa Bey ile esnaf lokantası konusunda girdiği tartışmada verdiği tepki de dikkat çekti. Kendisinin hazırlayacağı menü haberimizde yer alacak.


Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli


 

Yemekteyiz Zübeyde Kırkdeveli kaç puan aldı?

Yeni sezonun üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak Kırkdeveli'nin gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.