Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Semih Karaduman yarışıyor! Bugün neler olacak?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Semih Karaduman yarışıyor! Bugün neler olacak?
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası dün başladı ve ilk gün geride kaldı. Aysun Kılıç'ın ardından bugün Semih Karaduman yarışacak. Kendisi dün oldukça iddialı ve renkli bir giriş yapmıştı. Kendisinin bugünkü performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki bugün neler olacak? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'de 12'inci hafta dün başladı. Haftanın ilk gününde Aysun KIlıç mutfağa girerek birincilik mücadelesi vermişti. Bugün de sıra haftanın en renkli yarışmacısı Semih Karaduman'a geldi. Daha önce de yarışma tecrübesi bulunan ve birçok kez ekrana çıkan genç yarışmacının bugün nasıl bir menü ile rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısında olacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Yayınlanan fragman da oldukça eğlenceliydi. Peki bugün neler olacak? İşte detaylar...



Yemekteyiz Semih Karaduman ne yapacak?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'İn bugün yayınlanacak olan 57. bölümde yarışacak Semih Karaduman mesleğinin aşçılık olmadığını ancak bu mesleği yapanlara taş çıkaracağını söyledi. Merve Abbasoğlu ise menüyü gördükten sonra "kendime rakip görmüyorum" ifadelerini kullandı. Genç yarışmacı ise Merve Hanım'a kabus olacağını ifade etti. Portakallı Pekin ördeği yaparken görüntülenen Semih'e Zuhal Topal; "Sen bizi trollüyorsun. Bu ördek Pekin'den nasıl gelir ya" sözleri ile takıldı. Çorbasına yapılan eleştiriler gelen Karaduman, sofrada verdiği cevaplarla rakiplerini susturmayı başardı. Ancak gün sonunda alacağı puanlar her şeyi değiştirebilir. Renkli, heyecanlı, gerilim ve lezzet dolu bir gün daha TV8 ekranlarında olacak.


Yemekteyiz Semih Karaduman

Yemekteyiz Semih Karaduman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.