Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bir haftalık paylaşımları silindi! Seyirci isyanda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bir haftalık paylaşımları silindi! Seyirci isyanda
TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de cuma günü bir hafta daha sona erdi. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programın sosyal medya hesabından beş günlük tüm paylaşımlar silindi. İzleyiciler ise programa ve Zuhal Topal'a tepki gösterdi.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de yarışmacılar kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlayarak rakiplerinden puanları alıyor. Son sözü ise cuma günü Zuhal Topal söylüyor. Geride kalan haftada yaşananbir olay ise tepkileri beraberinde getirdi. Uğur,Ovadan, Faruk ve Melike'nin yarıştığı haftada programın Instagram hesabından paylaşılan tüm gönderiler silindi ve yeni bölüm fragmanı paylaşıldı.



Faruk kazandı ama...

Pazartesi başlayan son haftanın ilk gününde Ovadan Şahin yarışmış ardından da Faruk, Özlem, Uğur ve Melike mutfağa girmişti. Puanlarını alan yarışmacılar cuma günkü bölümde fianlde birincilik için yerlerini aldı ve Zuhal Topal tek tek sıralamayı açıkladı.Birinciyi belirleyen anda ise nefesler tutulduve Farık Eldem ile Melike Zengin arasında kimin galip çıkacağı sabırsızlıkla beklenmeye başlanıştı. Program sunucusu Topal önce Melike'ninadını söyledi ancak sonrasında 'değil' ifadesini ekleyerek Faruk'un birinci olduğunu duyurdu. Açıklama sonrasında göz yaşlarına boğulangenç yarışmacı izleyicileri derinden etkiledi ve üzdü.


Yorum yağdı

Yaşanan bu olay sonrasında yarışmanın Instagram hesabına birçok yorum yazıldı. Hatta yeni haftadaki fragman paylaşımında da çok sayıda Melilke Zengin hakkında mesaj bulunuyor. Youtube'da da durum aynı. Instagram'dan paylaşımların neden kaldırıldığı ise henüz bilinmiyor.


Youtube'daki yorumlardan bazıları;

zuhal topal'la yemekteyiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.