Zümrüdüanka 26. bölüm tek parça izle! Zümrüdüanka final izle

Zümrüdüanka 26. bölüm tek parça izle! Zümrüdüanka final izle
FOX TV'de başladığı yayın hayatında önemli izlenme oranları elde etmesine rağmen son dönemde beklentileri karşılayamayan ve çarşamba gününe kaydırılan Zümrüdüanka bu akşam final yapıyor. Geride kalan 25 bölümde izleyenlerinin ilgiyle takip ettiği yapım artık sadece tekrar bölümleri ile yayınlanacak. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Zümrüdüanka 26. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri bulunuyor. Zümrüdüanka final izle seçeneklerini okuyabilirsiniz. Detaylar haberimizde.

Bir Aile Hikayesi'nden sonra cumartesi günlerine yaptığı tercih ile reyting zirvesine oynayan FOX TV'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zümrüdüanka bugün 26. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta son sahne herkesi heyecanlandırmış ve yayınlanan fragman da izleyicileri sabırsızlandırmıştı. Ve yeni bölüm günü geldi. Cumartesi akşamında FOX Ana Haber sonrasında nefesler tutulacak. Zümrüdüanka 26. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.
 


Zümrüdüanka 26. bölüm özeti

Zümrüt’ün tek bir sözüyle konaktan gönderilen Azimet’in gidişi suskun olur. Ancak bu fırtına öncesi sessizliktir ve onu tanıyan herkes bunun arkasından büyük bir fırtınanın geleceğini iyi bilir. Azimet’in gidişiyle birlikte Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşanır.  Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak isteyen Suhandan’la Latif, hayatlarına başka bir yerde devam etme kararı alır. Abbas ise Canan’la yepyeni bir sayfa açmaya niyetlenir. Bu uğurda evliliğini bile sonlandırmaya hazırdır. Zümrüt ve Ülfet’i kendisi için bir tehdit olarak gören Azimet; son oyununu kurar ve Abbas’ın yardımıyla anne kızı tuzağa çeker. Ancak bu tuzak Zümrüt’ü değil Azimet’in sonunu getirir. Ve bütün sırlar bir bir ortaya dökülür. Zümrüdüanka final bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

 


 


Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.