Utku Kızıltan

Utku Kızıltan

Ülkemiz ve müslüman komşularımız

Dünya Efeleri, Kapitalist Emperyalizme kaynak aramak için enerji alanlarına el koyma projeleri uygulama taktiklerini ileri sürmektedir. Ana hedef BOP-GOP konusu ile Türkiye'dir. En önemli enerji alanları olan, Ortadoğu, Ortaasya, Afrika ile Vadedilmiş Topraklara; Filistin, Suriye, Irak, İran'nın bir kısmı ile, Mezopotamya Dicle, Fırat Havzasına egemen olmak, Suriye-Irak-İran-Türkiye topraklarından koparılan araziye kendine emireri olacak Büyük Kürdistan'ı kurmak, Siyonist İsrail'i büyütüp güçlendirmek Amerika'nın vazgeçilmez hedefidir.
Türkiye, coğrafyası üç kıta arasındaki konumu ile stratejik yönden çok avantajlı olup, hiçbir süper gücün tek başına ele geçirmesine izin vermeyecek bir ülkedir. Suriye'nin bitirilmesi aşamasında çalışmalar yapılmaktadır. Suriye'nin arkasından İran çatışmaya sokulabilir. Müslüman'ın müslüman'ı vurduğu çatışmalar için gereken yapılmaktadırlar.
Atatürk ve İnönü gibi kurucu kahramanlarımızı karalamak, Türkiye'den ve tarihten silmek isteyen, Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını har vurup harman savuran, talan eden, akrabalarını zengin eden, fakir halka cimri davranan ülkemizi üretimde utanılacak duruma düşüren yönetimlere dur demek gerekiyor. Bebek ve onbinlerce masum insanın katili Bölücübaşı tayfası yetmiyormuş gibi güney doğu komşularımız Müslüman Araplar hep düşmanımız olmuş Osmanlı'lar zamanında bile İngiliz casus başı Lawrence'nin kışkırtmaları ile bizi arkadan vurmuşlardır. Sömürü düzenbazları Afrika, Asya, Ortadoğu üzerindeki emellerine uygun hazırlıkları Suriye, İran, Türkiye'de çıkarılacak iç ve bölgesel savaş, dünya savaşına gidişin göstergelerini taşımaktadır. Savaş; kan, gözyaşı, açlık, sefalet, felaket bitmeyen acılar demektir. Amerika, Avrupa insanı "Hep ben, dünya malı benim, benden olmayan insanlar kölemdir" diye düşünür. Anadolu-Türkiye insanı düşmanı yaralansa kucaklar tedaviye götürür, kendine bir, iki vuran kişiyi bile "Tanımadığım biri sanırım yanlışlıkla yaptı" der geçer. İşte son zamanlarda yaşadığımız olaylar bizi daha derinden düşünmeye sevk ediyor. Mehmetçik Suriye'de savaşıyor. Gürleyen seller gibi coşarak, taşarak, süpürerek kötüleri yok etmektedir. Cennet vatanımızı teröristlerden temizleyip Atatürk'ün "Yurtta Barış, Dünyada Barış" amacını gerçekleştirecektir. Araplara güvenmeyeceğiz "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diyerek mutlu yaşayacağız. Hep beraber ülkemize sahip çıkalım. Sağlıklı kalmanız dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Utku Kızıltan Arşivi