Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Unutmamalı! O eski günleri…

Çatalca’ya bugünden sonra gelecek olan belediye başkanının 5 yıl boyunca pek bir şey kazandıramayacağını, hatta Cem Kara’nın yaptığından pekte ötede bir şeyler yapamayacağını ifade etmiştim. 
Ne demek istediğimi anlayamayan ve kavrayamayan arkadaşlarımız olmuş. Şöyle ki Çatalca Belediyesinin bütçesi bir hayli sınırlı ve bu sınırlar doğrultusunda da imkanları zorlayan bir bütçe. Ne kadar kemer sıkar iseniz sıkın, Çatalca’ya belediyenin eli 
ile çok fazla proje oluşturmanız mümkün değil. 
Yaşanan bir ekonomik dar boğaz hali ile ortada. Bir çok belediye bugün işçilerini maaşını ödeyemez hale gelmiş durumda. He bu cümlem ile ilgili de “ Başkan yer satıyor. Öyle ödüyor işçilerin maaşını” diyenler oldu sahi. E diğer belediyelerde yüz milyonlarca liralık yerler satılmasına rağmen o işçi maaşları ödenemiyor? Bak bu cümleyi söyleyince de tık diyemeyenler var. 
Hükümet hazine arazilerinin satışlarına başlamış iken, bir çok devlet fabrikası satılmış iken, bir çok yeni yatırımın işletme hakkı ticari kuruluşlara ve sermayelere verilmiş iken, Büyükşehir Belediyesi ve çevremizdeki tüm ilçe belediyelerinde milyonlarca liralık yerler satılmış iken, bizim belediyemizin sattığı devede kulak. Lakin ben dün de satışa karşıydım, bugün de karşıyım, yarın da karşı olacağım. Başkan Cem Kara’ya buradan bir daha sesleniyorum. Satma başkan! Sen sattıkça ben karşı olacağım. He sesimizi duyurabildiğimiz ve sözümü arada bir de dinletebildiğimiz bir Cem Kara var. Diğerlerine mi? Buradan bağırsam sivri sinek kadar gider mi sesimiz? Çok zor. 
O sebeple ben buradan AK Partili Çatalca Belediye Meclis Üyesi Metin Sezer’e tek bir soru yöneltmek istiyorum.
“2009’tan 2014’e kadar Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı idim” diyorsun ya hani. Allah aşkına o zaman ki satışlarda neredeydin? 5 Milyon 750 bin TL’lik akaryakıt istasyonu lejantlı yerin satışında ihaleye giren firma yetkililerini Başkan Yardımcısı Metin Sezer yazan tabelanın bulunduğu odada ağırladın mı, ağırlamadın mı? O zamanki sağ kolun bu kişiler ile irtibatta mıydı? Değil miydi? 
Evet anlıyoruz! Çatalca’da Belediye Başkanı olabilmek için büyük bir hevesin var ama, unutulmaması gerekilen küçük gibi görünen ayrıntılar insanın önüne bir bakmışsın “ PAT” diye çıkıverir. 
Şimdi bu soruya net bir cevap verebilecek mi dersiniz Metin Sezer? 2009-2014 yıllarının CHP’lisi, bugünün AK Partilisi Metin Sezer bu konuda ne kadar açık yüreklilikle cevap verecek dersiniz? Bu yerin ihalesi sonrası bir hatıra fotoğrafı bile varsa bir de! 
Bence Metin Sezer Çatalca Belediyesi tarafından satılan otopark lejantlı yerin ihalesinin iptali ile ilgili değil imza kampanyası başlatmak, hukuki sürece bile gidemez! Al benden de bu kadar büyük bir iddia! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi