Balıklama atladı felç kaldı

Balıklama atladı felç kaldı
Tatile gittiği yerde suya balıklama atladı. Atladığı yerde başını kayaya çarpması sonucu felç kaldı. Aylarca tedavi gören adam başından geçenleri yakınlarının çektiği video ile anlattı.

Muğla'ya ailesiyle birlikte tatile giden adam, denize atladığı sırada başını kayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle omurilik felci geçiren adam aylarca tedavi gördü.

Başından geçen zorlukları video ile paylaştılar

Omurilik felci geçirip aylarca tedavi gören adamın ailesi, yaşanan zorlu günleri ve verdikleri savaşı yapılan tedavileri bir videoya dönüştürdü ve izleyen herkese umut oldu.

Eşinin yaşadığı süreci aktardı

Kaza geçiren adamın yaşadıklarını ve tedavi sürecini paylaştığı eşinin videoyu su sözleriyle aktardı. "Aslında herşeyin özeti bu videoda. Nerden başlamalıyım bilmiyorum haliyle merak ediyorsunuz yeni gelen arkadaşlarım Ben hep anlatmaya başlasam ilk gün kaza olayını hatırlıyorum ve aynı şoku yaşıyorum. Geçen sene yeni işletme almıştık ve hayatımız bi anda olumlu giderken her şey çok güzel ilerlerken Eşim çalışanlarını alıp Fethiye’nin Yeşil vadi çayına gitti ve balıklama atlama sonucu kayaya çarpıp omurilik felçi oldu. İşte tam olarak sınavımız başladı. 1 sene çocuklarımızdan ayrı kalıp hastane sürecine girdik. Yaşaması mucizeyken biz başardık ..Bu süreçte annelik duygum eşlik görevim herkesi toparlama çapam oldukça beni yıprattı ve zorlu sürecin birazını atlattık. Sizlerin de duaları sayesinde. Ve inanıyoruz ki biz bu savaşı sevgimiz ile yeneceğimizi" ifadelerini kullanarak sosyal medyada paylaştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.