Banu Parlak’ın köpeğiyle eski videoları ortaya çıktı! Dikkat çeken ayrıntı…

Banu Parlak’ın köpeğiyle eski videoları ortaya çıktı! Dikkat çeken ayrıntı…
Fenomen Banu Parlak’ın bir köpeğin ölümüne neden olan Drago isimli köpeğinin saldırgan tavırlar sergilediği eski bir videosu yeniden gündem oldu.

Dün aynı sitede yer alan başka bir köpeği saldırarak ölümüne neden olan Banu Parlak’ın köpeği Drago’nun eski bir görüntüsü sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde köpeğin saldırgan tavırları dikkat çekti.

Leo’yu öldürmüştü

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın köpeği Drago Beylikdüzü’nde bir sitede tasmasız bir halde gezdirilirken başka bir köpeğe saldırmış ve ölümüne neden olmuştu.

“Köpeğim suçsuz” dedi, para cezasından kaçamadı!

Saldırı anına dair videoların sosyal medyada yayınlanmasının ardından Banu Parlak eleştiri yağmuruna tutulmuş ve bir açıklama yaparak köpeğinin suçsuz olduğunu iddia etmişti. Bugün ise köpek Leo'nun ölümüne yol açan Drago isimli köpeğin sahibi Banu Parlak'a "5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun 5. maddesince 4 bin 800 lira idari para cezası uygulanmasına karar verilmişti.

Köpeğine tekme savuruyor

Tüm bu gelişmeler yaşanırken sosyal medyada Banu Parlak ve köpeği Drago’ya ait eski görüntüler yeniden gündeme gelmeye devam ediyor. Yayınlanan bir videoda, basketbol sahasında köpeği ile oyun oynayan Parlak’ın köpeği Drago’nun saldırgan halleri ve sahibi ısırdığı anlar yer alıyor. Köpeğine bağırarak karşılık veren Banu Parlak’ın bir ara Drago’ya tekme savurduğu da görülüyor.

İşte sosyal medyada bugün yayınlanan o görüntüler:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.