Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20. bölüm final fragmanı yayınlandı

TRT 1'de yayınlanan Cuma akşamları ekrana gelen Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin final bölümü 20. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hüsamettin Ozan Aslan-Cuma akşamları Türkiye'nin televizyonu TRT 1 ekranlarına gelen Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin final bölümü fragmanı yayınladı. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı finalinde neler olacak? Barbaros Hayreddin'in başına neler gelecek? Luna'nın Hayreddin'den gizlediği şey nedir? Ayrıntılarıyla haberimizde..

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20. bölüm final fragmanı

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nda Luna'nın boğazına bıçak dayanır. Luna'yı tehdit edenler, Hayreddin için önemli sırları almak isterler. Ne yazık ki Luna herşeyi anlatır. Pişman olan Luna Hayreddin'e çok üzgün olduğunu dile getirir. Luna bu sırada Hayreddin'den ailesini bulmasını ister ve Luna, Hayreddin'in gözü önünde bıçaklanır. Luna ölecek midir? Hayreddin, Sultan Süleyman'ın makamına çıkar ve Pargalı İbrahim Paşa'nın hain olduğunu padişaha söyler. Markus'u, Pargalı İbrahim'in kaçırdığını sultana söyledikten sonra Kanuni Sultan Süleyman'ın talimatıyla Markus'un bulunmasını ister. Pargalı İbrahim'in cezasını ise Sultan Süleyman kendi verecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.