Black Mirror 6. sezon fragmanı yayınlandı! İşte Black Mirror yeni sezondan ilk görüntüler…

Netflix’in büyük başarı kazanan yapımı Black Mirror geri dönüyor! Serinin son sezonunun ilk fragmanı yayınlandı.

Cansev Temuçin - Black Mirror dizisi 6. sezonu ile Netflix’e geri dönüyor! Distopik dizinin hayranlarının uzun süredir beklediği gün yaklaşıyor. Black Mirror 6. sezon 15 Haziran 2023 günü online film ve dizi izleme platformu Netflix’te yayınlanacak. Dizi yayına girmeden önce ise ilk fragman sosyal medyadan paylaşılarak hayranların merakı biraz olsun giderilmeye çalışıldı. Peki Black Mirror izleyicilerini 6. sezonda neler bekliyor? Black Mirror 6. sezon kaç bölüm olacak? İşte o fragman ve yeni sezona dair tüm detaylar…

Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer alan Black Mirror’ın 6. sezonu 15 Haziran’da izleyici ile buluşacak. Yayın öncesinde diziye dair bölümlerden kesitlerin yer aldığı bir fragman yayınlandı. Çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan fragmanda Black Mirror 6. sezonda ekrana gelecek 5 ayrı bölümden parçalar paylaşıldı. Yapılan paylaşımla dizinin son sezonunun beş bölümden oluşacağı da ortaya çıkmış oldu.

“Yine karanlık, yine dehşet verici” mesajıyla paylaşılan fragmanda Black Mirror dizisinin çığır açacak 5 yeni öyküye imza atacağı iddia edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.