Celal Şengör'den Şener Üşümezsoy'u kızdıracak sözler Ona soru soran cahildir

Celal Şengör'den Şener Üşümezsoy'u kızdıracak sözler Ona soru soran cahildir
Ünlü Jeolog Celal Şengör, Fatih Altaylı'nın programındaki açıklamalarıyla deprem bilimci Şener Üşümezsoy'u kızdıracak sözler söyledi.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı yayınında yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör'ü konuk etti.

Youtube üzerinden yayınlanan programda deprem üzerine söyleşi düzenlenirken, konu Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'a gelince, Celal Şengör'ün sözleri sosyal medyada oldukça konuşuldu. Şengör'ün sözleri kısa sürede gündem oldu.

Şener Üşümezsoy'a soru soran cahildir

Celal Şengör, deprem ile ilgili basın sektörüne ve bu konuda yanlış isimlere soru sorulduğuna tepki göstererek, Şener Üşümezsoy hakkında kızdıracak sözler söyledi. Şengör, "Şener Üşümezsoy'a soru soran cahildir" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

celalsengor-l9xo-cover.webp

Üşümezsoy'un deprem ile ilgili bir tane makalesi bile yok

Fatih Altaylı, Şener Üşümezsoy'un sözlerini hatırlatarak "Sürekli deprem olmayacak merak etmeyin" dediği sözleri sorumsuzca bulduğuna dikkat çekti. Celal Şengör ise Altaylı'nın sözlerini destekleyerek "Şener Üşümezsoy'a soru soran cahildir. Baksın adamın deprem hakkında 1 tane bile ciddi çalışması yok, 1 tane verisi var mı? Yok. Niye soruyorsunuz? Ya bu olur mu kardeşim! Saçma sapan şeyler." diyerek sosyal medyanın gündemine oturdu.

Üşümezsoy sessizliğini koruyor

Celal Şengörü'ün bu sözlerinden sonra Şener Üşümezsoy sessizliğini koruyor. Üşümezsoy tarafından herhangi bir yanıt ya da paylaşım yapılmadı.

İşte Celal Şengör'ün Şener Üşümezsoy hakkındaki sözleri..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.