Çeşme'de beach club'a alınmayan kişiler silahla dehşet saçtı

Çeşme'de beach club'a alınmayan kişiler silahla dehşet saçtı
İzmir'in Çeşme ilçesinde bir beach club'a rezervasyonları olmadığı için alınmadıkları ileri sürülen 2 kişinin ateş açtığı olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bir beach club'a rezervasyonları olmadığı için alınmadıkları ileri sürülen 2 kişinin rastgele ateş etmesi sonucu, kapının önünde bekleyen bir taksi şoförü omzundan yaralandı. Polis, olayın ardından otomobille kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 16.15 sıralarında Sakarya Mahallesi, Aya Yorgi Koyu'nda bir beach clup önünde meydana geldi. İddiaya göre, rezervasyonu olmadığı içeri alınmayan 2 kişi, yanlarındaki tabancalarla rastgele çevreye ateş açtı. Kurşunlardan biri beach club'ın önünde bekleyen taksi şoförü F.G.'nin omzuna, biri de aracının ön camına isabet etti. Beach club'ta kısa süreli panik yaşanırken, saldırganlar otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan taksi şoförü F.G., ambulansla Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.G., buradaki ilk müdahalenin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis olayın ardından otomobille kaçak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin Çeşme Otoyolu Alaçatı Gişeler mevkiinde araç değiştirdikleri belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir beach club'a rezervasyonları olmadığı için alınmadıkları ileri sürülen 2 kişinin ateş açtığı olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iki kişinin olay yerine geldiği otomobilin yanında beklerken, araçtan aldığı silahla ateş açtığı anlar anbean kaydedildi.

Çeşme'de beach club'a alınmayan kişiler silahla dehşet saçtı

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.