Gülcemal 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Deva ile Gülcemal evleniyor

Fox TV ekranlarında yayınlanan Gülcemal dizisinin 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Gülcemal dizisinin başrollerinde Melis Sezen ve Murat Ünalmış'ın yer aldığı dizinin 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Deva ile Gülcemal evleniyor. Gülendam ise kocası ile Deva'nın geçmişte evlenmek üzere olduğunu öğreniyor. Çılgına dönen Gülendam eline silahı alıyor. Gülendam eşini mi vuruyor? Detaylar haberimizde..


Gülcemal 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Deva ile Gülcemal evleniyor. Gülendam ise kocası ile Deva'nın geçmişte evlenmek üzere olduğunu öğrenir ve adeta deliye döner. Gülendam o sinir haliyle eline silahı alır. Gülendam eşini mi vuracaktır? Deva ve Gülcemal çok mutludur. Düğünlerini Gülcemal'in evinin bahçesinde yapacaklardır. Zafer ise oğlu Gülcemal ile hasta yatağında hala uğraşır. Gülcemal'e, Deva'nın başkasını sevdiğini söyler ve "başkasını seven bir kadını nikahına alıyorsun" sözleri Gülcemal'i göz yaşlarına boğar. Peki Gülcemal ile Deva evlenebilecek mi? Dizi bu akşam Fox TV'de saat 20:00 'da yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.