Güzel Günler 24. Bölüm fragmanı yayınlandı, Bu hafta çifte mutluluk yaşanacak..

Show TV'nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Güzel Günler'de 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımında neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Show TV'nin pazar akşamları ekranlara kilitleyen sevilen dizisi Güzel Günler'de 24. bölümün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında bu hafta düğün var. Dizide herkes adeta çifte mutluluk yaşanacak. Peki dizinin fragmanında başka neler olacak? İzleyicilerin merak ettiği tüm detayların yanıtını haberimizde bulalım..

Güzel Günler 24. Bölüm fragmanı yayınlandı

Güzel Günler dizisinin yayınlanan 24. bölüm fragmanında bu hafta Mihran Selma'ya evlenme teklifi etmeye karar verir ve bu kararını ailesi ile paylaşır. Ardından Feyyaz sözü bozar ve ailede gerginlik hakimdir. Feyyazın çeyizlerini karıştıran Kıymet ve ailesi eşyaların içerisinden çıkan bir küpe dikkatini çeker. Küpe Füsuna aittir ve Füsun ve Feyyaz bu durum için paniklenir. Hatta dikkat çekmemek için bir süre görüşmeme kararı alırlar. Hakim ve Kıymet arasında da işler iyice ciddileşir. Hakim aşkını ilan eder ve Kıymete evlenme teklifinde bulunur. Tekneyle açılan Kıymet ve Hakim o sırada yakınlarında boğazda başka bir kayıkta kızı Füsun ile Feyyazı görünce işin seyri değişir. Bu sırada Atakan küpenin sırrını çözer ve Füsunun küpesi olduğunu anlar. 04 Haziran Pazar akşamı Show TV'de yayınlanacak 24. bölüm şimdiden seyircilerde merak konusu olacak..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.