Güzel Günler 25. bölüm fragmanı yayınlandı

Pazar günleri Show TV ekranlarında yayınlanan aile dizisi Güzel Günler 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Show Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan dizisi Güzel Günler, 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Füsun ve Feyyaz şehri terk mi edecek? Güzel Günlerde bu hafta neler olacak? Ayrıntılarıyla haberimizde..

Güzel Günler 25. bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV ekranlarının sevilen aile dizisi Güzel Günler, pazar akşamları seyircisiyle buluşuyor. Dizinin 25. bölüm fragmanında Feyyaz ve Füsun'u yakalayan Kıymet ortalığı karıştırır. Füsun'un yanlış yaptığını ve özellikle Aleyna'nın ailesine mahcup olan Kıymet ne yapacağını bilemez. Öte yandan Feyyaz'da Füsun'a sahip çıkar ve kopmak istemezler. Kıymet'in menemenci dükkanına giden Fusün, annesi Kıymet ile tartışır. Tartışmadan sonra ise Feyyaz, Füsun ile el ele tutuşup şehri terketme planları yapar. Füsun ile Feyyaz gerçekten arkalarına bakmadan gidebilecekler mi? Bu akşam saat 20:00'de bu sorunun cevabı belli olacak..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.