Hastanede akılalmaz olay! Öldü denilen kadın morgda canlandı!

Hastanede akılalmaz olay! Öldü denilen kadın morgda canlandı!
Öldü denilerek morga koyulan hastanın canlanması üzerine çalışanlar büyük panik yaşadı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Bir hastanenin morgunda yaşanan skandal olayın görüntüleri dünyaya ayağa kaldırdı! Öldü sanılan kadının canlanması üzerinde hastanede büyük panik yaşandı.

Olay, Orta Amerika ülkesi Guatemala’da yer alan bir hastanede meydana geldi. San Juan de Dios Hastanesi’ne kaldırılan bir kadın yapılan tüm müdahalelere yanıt vermeyince öldü denilerek morga kaldırıldı. Morgda 5 saat hareketsiz yatan kadın daha sonra bir anda gözlerini açarak hayat belirtisi gösterdi.

Morg çalışanları yaşanan durum karşısında büyük panik yaşarken, hastayı derhal morgdan çıkarıp hastane içinde sedye ile başka bir yere taşımaya çalıştı.

Sedye üzerinde ceset torbası içindeki kadını hastane koridorlarında panikle gezdiren personelin o anları başka bir şahıs tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Morg çalışanları kadının istemsiz hareketlerini fark ederek yaşam belirtisi tespit ettiklerini açıklarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kadının tedavisinin acil serviste devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.