İkinci ‘İrlandalı boksör’ vakası!

İkinci ‘İrlandalı boksör’ vakası!
Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan bir gurbetçi ile bir grup arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Arbede yaşandı, 6 kişi sopalı yabancı turistlere saldırdı.

Antalya'nın Alanya ilçesi İskele Caddesi üzerinde bulunan turistik tekneler alanında dün gece henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Sopa ve yumruklu arbedede, tur teknelerinde çalıştığı sanılan 6 kişi, Almanya'dan tatile gelen yabancılara sopalarla saldırdı.

Yoldan geçen turistlerin de izlediği kavga saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı. Fotoğrafı çeken kadın, "Merak etme, kaç kişiye saldırıyorsun?" dedi. Hayır hayır. Bu utanç verici bir adam değil mi? Polisi arayın” dosyası var. Dayak yiyen genci görmeye giden kadının, "Ben video çektim, siz bu videoyu polise verin" dediğini belirtmekte fayda var. Kimliği belirsiz yabancının elinin kırıldığı ve başından yaralandığı biliniyor.

x1080.jpeg

İRLANDALI BOKSÖR’Ü HATIRLATTI

Alanya'daki maça ait görüntüler İrlandalı boksörü hatırlattı. 8 yıl önce İstanbul'da 15 kişinin saldırısına uğrayan ve onları tek tek yere düşüren Muhammed Fadeldabbous adlı boksör, Türkiye'de "İrlandalı boksör" olarak tanındı. İrlandalı boksörün videosu milyonlarca kez izlense de uzun süre gündemde kaldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.