İstanbul'da akıllara durgunluk veren olay! Sokağa dökülen yağ ortalığı birbirine kattı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren olay! Sokağa dökülen yağ ortalığı birbirine kattı
İstanbul'da bir dönerci dükkanı yağ kolileri patlayınca temizliğini sokağa yağı akıtarak gerçekleştirdi. Adeta buz pistine dönen sokakta vatandaşlar ayakta zor durdu.

İstanbul Arnavutköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Merkez Mahallesi'nde bulunan bir dönerci dükkanında yağ kolileri patladı. Esnafta çareyi temizlik yaparken dükkanındaki yağı yokuş olan yola akıtarak buldu. Dükkanını temizlerken yolu kirleten ve insanların kayarak düşmesine neden olan olayda park halindeki araçlar yağın etkisiyle kaymaya başladı ve kaza yaptı.

İnsanlar zorlukla yağ dökülen yolda yürümeye çalıştı

Yokuş olan yolda kayan vatandaşlar ilk olarak ne olduğunu anlayamadı. Ardından ayakta durmakta güçlük çeken kişiler düşe kalka yoldan kurtulmaya çalıştı.

Yola kum döküldü

Sorumsuzca sokağa akıtılan yağlı yol ile ilgili belediye ekiplerine durum bildirildi. Belediye personeli tarafından sokağa kum dökülerek yol trafiğe kapatıldı. Kum dökülmesi ile yağlı yolda kayma son bulurken ilçedeki vatandaşlar yaşanan sorumsuzluğa isyan etti.

Dönerci dükkanı ile ilgili soruşturma başlatıldı mı sorusu ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Yaşanan olayda bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.