İstanbul'da kaçak göçmen ve narkotik denetimi

İstanbul'da kaçak göçmen ve narkotik denetimi
Şişli'de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden 181 personelin katılımıyla denetim yapıldı.

Şişli'de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden 181 personelin katılımıyla denetim yapıldı. Ekipler tarafından kurulan noktalarda araçlar aranırken ve vatandaşlara da Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, dün 16.00 ve 21.00 saatleri arasında, Kuştepe ve Gülbahar Mahallelerinde kaçak göçmen ve narkotik suçlarıyla mücadeleye yönelik denetimler yaptı. Uygulamaya göçmen kaçakçılığıyla mücadele, narkotik, önleyici hizmetler, trafik, çevik kuvvet ve Şişli Zabıta ekipleri olmak üzere toplam 181 personel katıldı.

Denetimlerde, toplam 950 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken, 307 araç ve 180 motosiklet durduruldu.

Denetimler sonrasında, dolandırıcılık suçundan aranan iki kişi gözaltına alındı. Öte yandan durdurulan araçlarda 1 ehliyetsiz sürücü ile 1 sigortasız motosiklete para cezası uygulandı.

Kaçak göçmenlere yönelik yapılan uygulamalarda ise 7 kişi işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Vali Gül'den kaçak göçmen açıklaması

İstanbul'un Çekmeköy ilçesini ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül, kaçak göçmenlere yönelik soruları cevaplandırarak şunları söyledi: "Kaçak göçmenlerle ilgili İçişleri Bakanlığımızın yapmış olduğu bir uygulama var. İstanbul’da da çalışmalar devam ediyor. Kısa bir zamanda kaçak göçmen konusu İstanbul’un ve Türkiye’nin gündeminden çıkacak" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.