Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı yayınlandı I Nursema ve Umut evleniyor

Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut evleniyor.

Necdet Oktay Apaydın- Show TV'nin Cuma akşamları yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta Nursema ve Umut evleniyor. Abdullah oğlu Fatih'i Aylin ile evde basar ve sonrasında neler olacak? Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanında neler oluyor? Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı yayınlandı

Abdullah, oğlu Fatih'den şüphelenip takip eder ve Aylin ile Fatih'i yakalar. Fatih kendini açıklamak ister ama babası müsaade etmez. Fatih ihanetini babasına anlatır. Abdullah, Fatih'e çok kızar. Alev ve Abdullah tiyatro izlemek için buluşurlar ve burada Abdullah, Alev'in elini tutar. Umut'un ailesi Nursema'yı istemek için ziyarete gelir ve kutlama yapmak için şampanya getirmeleri yeni bir gerginlik yaratacağa benzer. Bu sırada Nursema ve Umut çok mutludur ve bu bölümde evleneceklerdir. Kıvılcım ve Ömer cephesi'nde ise Kıvılcımın aklını Ömer ile ilgili karanlık yanları korkutur. Ömer'den şüphe etmeye başlar. Ömer'in havuza bir adamı atması ise Kıvılcımı iyice tedirgin edecektir. Yoksa yeniden ayrılacak mı? Mustafa babasından gizli yemek programına katılır ve bu durum Ünal ailesinde bir diğer kriz sebebidir. Alev ve Aylin buluşur ve Alev Doğa'nın teyzesi olduğunu itiraf eder. Aylin'e ise ilişkilerini açıklamasını ve bu durumdan karlı çıkacağını söyler. Kızılcık Şerbeti 28. bölüm diziseverleri heyecanla yeni bölümün yayınlanacağı günü bekliyor..

Kızılcık Şerbeti 37. bölüm de neler olmuştu?

Ömer, Metehana her şeyi açıklar. Öz oğlu olmadığını söyler. Ömer oğluyla arasını düzeltmeye çalışır. Kayhan'da boş durmaz Metehan'ın aklına girmek için harekete geçer. Nursema ve Umut gizli saklı olmadan artık buluşurlar ve o sırada Nursema eski kayınpederini görür. Nilay oğlu için bir marangozda mobilyalarını yaptıracağını sanırken dolandırılmıştır ve marangoz tarafından bir papağanla kala kalır. Doğa, Alevden yardım ister ve Alev'de Aylin ile iletişim kurup samimi olmaya çalışır. Aylin'in bu durumu anlaması çok sürmez ve Fatihi elde tutmanın yolunu aramak için planlar yapar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.